日产化学美国公司在德州帕萨迪纳扩建生产设施

2018-05-16 12:38:08 来源:
利好

  讯 据5月15日帕萨迪纳报道,日产化学美国公司(NCA)正在进行一次价值140万美元的生产设施扩建,该设施位于得克萨斯州的帕萨迪纳。

  这个工厂改进项目的目标是提高生产能力,以满足石油和天然气工业中纳米活性产品(nanoActiv products)不断上升的销售需求。

  nanoActiv HRT(注:一种高效的应用于油气采收技术的油井干预添加剂组合)是一种良好的添加剂处理办法,通过高效的表面修饰纳米粒子(surface-modified nanoparticles)进行物理运转。

  这些颗粒被设计成深度穿透天然气裂缝网络,并维持长期有效性,以进行不断增长与持续的油气生产。

  该项目从2017年11月开始,预计将在2018年第三季度投产。

  原文如下:

  Nissan Chemical America Corp. expands production facility in Pasadena, Texas

  Nissan Chemical America Corporation (NCA) is undergoing a $1.4-million expansion of its Pasadena, Texas, production facility.

  The goal of this plant improvement project is to increase production capacity to meet the rising sales demand of nanoActiv products from the oil and gas industry.

  nanoActiv HRT is a well additive treatment mechanically powered by highly surface-modified nanoparticles.

  These particles are designed to penetrate deep into the natural fracture network and persist with long efficacy to deliver increased and sustained oil and gas production.

  The project, which started in November 2017, is expected to come on line during third-quarter 2018.

关注同花顺财经(ths518),获取更多机会

责任编辑:lwy

0

+1

回复 0 条,有 0 人参与

禁止发表不文明、攻击性、及法律禁止言语

请发表您的意见(游客无法发送评论,请 登录 or 注册 网站)

评 论

还可以输入 140 个字符

热门评论网友评论只代表同花顺网友的个人观点,不代表同花顺金融服务网观点。

最新评论

查看更多评论
  • 宏川智慧
  • 宝利国际
  • 澳洋科技
  • 阿科力
  • 如通股份
  • 盐津铺子
  • 南京聚隆
  • 仙鹤股份
  • 代码|股票名称 最新 涨跌幅